Ismerje meg a legfrissebb fürdőszobai trendeket

,

A Strohm Teka bemutatja antibakteriális zuhanyrendszerét

A pandémia időszakában és azt követően mindenki egyre nagyobb figyelmet fordít a baktériumokkal szemben történő védekezésre. Márkánk megoldást talált arra, hogy a zuhanyrendszere se veszélyeztesse egészségét.

A Legionella baktériumok a pangó vízben gyorsan elszaporodnak, ezáltal veszélyeztetve bőrünk egészségét. A zuhanyrendszerben maradó víz nem csupán kiváló baktérium forrás, de hosszú távon a benne lévő vízkő lerakódása a termék élettartamát is lerövidítheti.

A Strohm Teka megalkotta szabadalmaztatott Antibakteriális zuhanyrendszerét, amely csökkenti a baktériumok kialakulásának veszélyét, valamint meghosszabbítja zuhanyunk élettartamát, ezáltal a biztonságosabb és kényelmesebb zuhanyzás élményét nyújtva Önnek és családjának.

Tiszta víz elejétől a végéig.

Az antibakteriális zuhanyrendszerünk automatikusan leereszti a zuhanyzás során visszatartott vizet, így csökkenti a baktériumok kialakulását és felhalmozódását.

Működése nagyon egyszerű. A zuhany elzárása után a csaptelepben, a zuhanyoszlopban és a fejzuhanyban maradt víz automatikusan lefolyik a zuhany csaptelep alján található nyíláson keresztül. Így a zuhanyrendszer egy csepp víz nélkül marad, mérsékelve a baktériumok elszaporodásának veszélyét és az fejzuhanyból történő csöpögést.

Márkánk nemzetközi szabadalommal rendelkezik erre az egyedülálló zuhanyrendszerre, amely elérhető termosztátos és dual control változatban is.

Mindkét variáció forrázásvédelmi funkcióval rendelkezik, hideg csaptelep test technológiánknak köszönhetően, termosztátos zuhanyrendszerünk pedig 38°-os hőmérséklet maximalizálással van ellátva, a kényelmes zuhanyzás és a környezetbarát megoldások jegyében. Emellett az ultravékony fém zuhanyfej vízkő elleni rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a víz minősége minden használat során optimális legyen.

Tekintse meg Ön is, akár személyesen budapesti bemutatótermünkben, hogyan működik egyedi antibakteriális rendszerünk, és érezze magát biztonságban.