Ismerje meg a legfrissebb fürdőszobai trendeket

BUDAPEST SHOWROOM

Látogasson el bemutatótermünkbe!

1138 Budapest, Váci út 140.
+ 36 30 298 8160
+ 36 30 705 2791

Strohm Teka – ahol a fürdőszobában minden pillanat élménnyé válik

Minden napot a fürdőszobában kezdünk és fejezünk be, így a Strohm Tekanál minden pillanatra teljeskörű fürdőszobai megoldásokat kínálunk, hogy a fürdőszobában töltött idő, valóban örömteli pillanatok sora legyen.

A Strohm Teka a fürdőszoba iránti szenvedélyből született meg. Egy márka, ami lehetőséget kínál arra, hogy a fürdőszobát a harmónia, a kikapcsolódás és a megújulás tereként éljük meg, egy márka, amiben mindenki megtalálja a személyiségét, egy márka, ami egyénre szabott megoldásokat kínál minden korosztály számára, minden élethelyzetre. A Strohm Teka elkíséri élete minden fontos pillanatában, gondoskodik Önről és családjáról. Kollekcióink a béke, a pihenés, az intimitás pillanatait nyújtják Önnek, miközben fríssítik testét, nyugtatják elméjét.

Strohm Teka, Inspiring bathrooms.

A 20. század elején alapított cég (Casa Buades) csaptelepek és szerelvények gyártására specializálódott. Növekedésével immár, mint Strohm Teka folyamatosan bővíti portfolióját, így teljeskörű fürdőszobai megoldásokat kínál, a csaptelepek és zuhanyrendszerek mellett bútorokat, tükröket, zuhanykabinokat, zuhanytálcákat, fürdőkádakat, kiegészítőket, WC-ket és bidéket is.

A fürdőszobában töltött idő egyik központi részét képezi életünknek, hiszen itt indítjuk és itt fejezzük be mindennapjainkat. A napi tisztálkodási rutin mellett ápoljuk testünket, lelkünket, kikapcsolhatjuk elménket a fárasztó hétköznapok után. Egy hely, ahol szeretteink ápolása mellett a mindennapi kikapcsolódás is nagy szerepet játszik, és folyamatosan megújulhat testünk, lelkünk és elménk is.

A Strohm Teka a fürdőszobában töltött időt, szeretné olyan élményé varázsolni, amit eddig nem tapasztalhattunk a napi rutin elvégzése közben. Így úttörő termékeink nem csupán a technológiával és az egyedi formatervezéssel szolgálják ki célunkat, kollekcióink tervezése és fejlesztése során folyamatosan szem előtt tartjuk márkaértékeinket: Támogató, Gondoskodó, Inspiráló.

Támogató:

Fürdőszobáink tervezésekor nem csupán az otthonokat vesszük figyelembe, hanem a bennük élő emberek igényeit is. Termékeink széles körének és a számtalan kiegészítőnek köszönhetően általunk bárki megvalósíthatja álmai fürdőszobáját, segítünk megvalósítani lépésről lépésre, részletről részletre.

Gondoskodó:

Elkötelezettek vagyunk az emberek kényelméért, biztonságáért, egészségéért és lelki nyugalmáért. Így a tervezés, az innováció és a minőség garantálja minden ember és szerettei biztonságát és egészségét, többek között olyan termékekkel, mint a csúszásmentes zuhanytálcáink, vagy Antibakteriális zuhanyrendszerünk.

Inspiráló:

“ÉN” idő mindenkinek jár! Egy nyugodt pillanat a feltöltődésre, az elmélkedésre, a megújulásra, körülvéve olyan fürdőszobai kellékekkel, amelyek célja, hogy fizikailag és lelkileg is jobban érezze magát.

Az Ön bemutatóterme Budapesten: Egy élmény, amely megváltoztatja elképzelését a fürdőszobákról.

A Strohm Teka magyarországi bemutatóterme Budapest központjában található a Váci út 140. szám alatt. A márka bemutatótermében olyan dizájn kapott helyet, ami teljes mértékben megtestesíti a márka filozófiáját.

Az utcafronttal rendelkező csodálatos üvegkalitkába zárt bemutatóterem közel 260 nm-en fogadja látogatóit. A Strohm Teka Showroom lehetőséget kínál arra, hogy közelebbről megismerkedhessen termékeinkkel, kipróbálja zuhanyrendszereinket, kinyithassa bútoraink fiókját, megérinthesse öntött márvány mosdóinkat, vagy akár élőben láthassa Antibakteriális zuhanyrendszerünk működését.

Egy tér, ahol 7 teljesen berendezett fürdőszoba adhat Önnek inspirációt a saját fürdőszoba kialakítására vagy felújítására, egy tér, ahol szabadon engedheti kreativitását színes csaptelepeink láttán, egy tér, ahol először élheti át a Strohm Teka élményt, ahol testközelből érezheti a mediterrán ihletésű design érintését.

A színek, anyagok, fények összkompozíciója olyan világba repítheti, amit mindig is a harmónia csúcspontjaként élt meg, egy olyan világba, ahova jó tartozni, és amit szívesen hazavinne otthonába is, hogy minden nap átélhesse ezt az érzést.

A bemutatóteremben berendezett fürdőszobáink a vidéki háztartásoktól, egészen a nagyvárosi életmódon át, a szállodai szobákig több lehetőséget is nyújtanak, hogy mindenki megtalálhassa álmai fürdőszobáját.

A showroom keddtől péntekig 10 és 18 óra között látogatható.

Fedezze fel kollekcióinkat itt.

A Strohm Tekáról:

A Strohm Teka a svájci Heritage B Holding három üzletágának egyike, amely világszerte több, mint 500 embert foglalkoztat. A madridi székhelyű, mallorcai irodákkal rendelkező vállalat több, mint 50 országban szolgálja ki ügyfeleit és partnereit.

A Strohm Teka két saját gyárral rendelkezik, egy magyarországi és egy kínai gyárral, amik csaptelepek és zuhanyrendszerek gyártására szakosodtak. Gyökereinkhez hűen, zuhanytálcáinkat, bútorainkat és zuhanykabinjainkat Spanyolországban gyártjuk.

Magyarországi gyártóegységünk a több, mint 120 éves múltra visszatekintő STROHM MOFÉM Zrt. A vállalat Magyarország piacvezető fényes szerelvény gyártója, a víz és gázfelhasználású golyóscsapok egyik legnagyobb európai előállítója, Strohm Teka és Mofém márkák mellett a Teka konyhatechnikai termékek hazai forgalmazója.

Több mint 120 éves tapasztalatunkkal a fürdőszobák világában a világ minden táján kiérdemeltük a szerelők és szakemberek bizalmát is.