Ismerje meg a legfrissebb fürdőszobai trendeket

Központjaink

Világszerte több mint 400 alkalmazottunk van. A madridi központban és a mallorcai kirendeltséggel több, mint 50 ország partnereit szolgáljuk ki.

A Strohm Teka Magyarországon és Kínában saját gyárral rendelkezik, amelyek csaptelepek és zuhanyrendszerek gyártására specializálódtak. Gyökereihez hűen, zuhanytálcáink, szekrényeink és zuhanykabinjaink Spanyolországban készülnek.

Több mint 100 éves tapasztalatunkkal a fürdőszobai termékek gyártásában világszerte elnyertük a szakemberek és a szerelők bizalmát.

Madrid - Központ

A Strohm Teka központja az irodák mellett egy lenyűgöző, 310 négyzetméteres városra néző bemutatótermet is tartalmaz. Partnereink alaposan szemügyre vehetik termékeinket Madrid ikonikus épületének, az Icon Tower, 22. emeletén, miközben lélegzetelállító kilátás nyílik Madridra.

 • STROHM TEKA székhely
  Paseo de la Castellana, 216, 28046 Madrid
 • strohmsupport@strohm-teka.com
Strohm Teka Mallorca

Mallorca

Innováció, technológia és design egy helyen – Strohm Cool Lab – saját fejlesztési és minőségbiztosítási részleg Mallorcan.
Egy csapat, amely a márka értékeinkkel összhangban termékeink folyamatos fejlesztése mellett kötelezte el magát.

 • STROHM TEKA Mallorca
  Ses Teixidores, 19, 07320 Santa Maria del Camí, Baleár-szigetek

Magyarország

Magyarországi gyárunk piacvezető a hazai csaptelep értékesítésben, továbbá a víz és gázfelhasználású golyóscsapok egyik legnagyobb európai gyártója. Fő európai gyárunk egy fő közlekedés útvonal mentén, Európa szíveben, Bécs közelében helyezkedik el. Ez a gyár testvérmárkánk, a MOFÉM, otthona is.

 • STROHM TEKA Magyarország
  Mosonmagyaróvár, MOFÉM, Terv utca, Hungary

  STROHM TEKA Magyarország
  Váci út 140, 1138 Budapest, Hungary

Kina

Fő csapgyártó üzemünk Kaipingban található. Kialakításában és működésében a mediterrán világot idézi a messzi keleten. A minőség iránti elkötelezettségünket az ISO 14001 környezetirányítási és az ISO 9001 minőségirányítási rendszer tanúsítványai támassza alá. A vállalat a legmagasabb minőségi nemzetközi szabványok szerint dolgozik: AENOR, AFNOR, NF.

 • STROHM TEKA China
  Kaiping Teka Faucets Co.,Ltd., 273省道
  Kaiping, Jiangmen, Provincia de Cantón, China

Strohm Teka - nemzetközi jelenlét

Jelenleg 50 országban és 2 saját üzemben vagyunk megtalálhatóak.

Megszereztük a legmagasabb minőségi tanúsítványokat a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően.